Ontdek de Ultieme High Wine Ervaring
bij The Meatclub Rotterdam

Ontdek de Ultieme High Wine Ervaring bij The Meatclub Rotterdam

Verwen uzelf met een exclusieve culinaire reis bij The Meatclub Rotterdam, waar wij met trots onze 4-gangen high wine presenteren. Deze bijzondere ervaring is zorgvuldig samengesteld voor de ware wijn- en fijnproever, en biedt een harmonieuze combinatie van voortreffelijke gerechten en zorgvuldig geselecteerde wijnen die elkaar perfect aanvullen.

Uitsluitend op Reservering

Om de kwaliteit en exclusiviteit van uw ervaring te waarborgen, is onze high wine uitsluitend beschikbaar op reservering. Dit stelt ons in staat om elke gang met de grootste zorg en aandacht voor detail te bereiden, zodat uw culinaire avontuur onvergetelijk wordt.

Beschikbaarheid

Deze unieke high wine ervaring is elke vrijdag en zaterdag middag beschikbaar, waardoor het de perfecte gelegenheid is om het weekend in stijl te beginnen. Of u nu een speciale gelegenheid viert of gewoon wilt genieten van het goede leven, The Meatclub Rotterdam heet u welkom.

Voor Wie?

Deze ervaring is te boeken vanaf 2 personen, waardoor het een ideaal uitje is voor koppels, vrienden of familie die samen willen genieten van een middag vol gastronomische verrassingen.

Prijs

De prijs voor onze 4-gangen high wine bedraagt € 49,50 per persoon. Dit is inclusief bij elke gang zorgvuldig geselecteerde wijnen die de smaken van de gerechten versterken en completeren.

Reserveer nu uw tafel voor een onvergetelijke high wine ervaring bij The Meatclub Rotterdam en laat u meenemen op een culinaire ontdekkingsreis die al uw zintuigen zal prikkelen. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en een middag te bieden die u niet snel zult vergeten.