Waar komt ons vlees vandaan.

Voor een goed stuk vlees ben je bij ons aan het juiste adres. Die heerlijke stukken vlees komen uit Uruguay, bij Don Pedro vandaan.

Waarom Don Pedro zul je je afvragen? Dát moet je zelf ontdekken…

Het begint allemaal in Uruguay, thuis van het ‘La Celeste’ nationaal voetbalelftal en behoorlijk wat vee. Wij kunnen alleen noemen dat dit land, met slechts 3 miljoen inwoners en een oppervlakte van 176.000 km², het mogelijk maakt om 12 miljoen runderen vrij te laten leven en grazen in de buitenlucht.

Door de meer dan 10.000 m² (meer dan 2 voetbalvelden per dier) voedingsrijke vrije pampa en vele waterbronnen kunnen wij verzekeren dat er een mooi leven geleefd wordt wat resulteert in een fantastische smaak, malsheid en voedingswaarden.

Zelfs de openlucht ‘feedlots’, waar de runderen 120 tot 150 dagen graan gevoerd wordt, zijn gelegen te midden van wijde (privé gehouden) boerderijgronden. Enkel Angus, Hereford en een mix tussen deze rassen worden zorgvuldig en speciaal voor het Don Pedro programma geselecteerd.

De basis van alle kennis binnen het Don Pedro programma ligt bij Pedro, de wel-gerespecteerde Uruguayaan die sinds 1969 actief is in de Zuid-Amerikaanse vleesproductie. Hij heeft samen met zijn familie een dusdanige kennis en bijhorend internationaal netwerk opgebouwd dat, bijna 50 jaar na dato, zeer gerespecteerd wordt.

Bron: https://www.donpedro1969.com/over-don-pedro/?lang=nl

In ons restaurant werken we met een Mibrasa oftewel een houtskooloven. Doordat het vlees van hoge kwaliteit is, hoeven we niks toe te voegen en kan het zo de grill op. Door het vlees te bereiden zoals het is bedoeld, serveren wij jou de lekkerste steaks.

Wijnbar.

Wat is lekkerder dan een goed glas wijn bij jouw stuk vlees? Naast een vleesrestaurant zijn wij ook een wijnbar. Met onze kennis over wijnen hopen we samen met jou tot de beste match te komen. Het is een uiteenlopende wijnkaart, waar voor iedereen wat speciaals op staat en wat helemaal past bij jouw wensen. Een beginnende wijndrinker of liever op zoek naar iets speciaals wat het glas uit t? Kom dan snel langs en laat je adviseren!

Het team.

Mijn naam is Nikki van Bodegom en ik ben sinds kort de nieuwe eigenaresse van The Meatclub. Vier jaar geleden ben ik begonnen bij The Meatclub als parttimer. Ik studeerde daarnaast Communicatie, omdat ik dacht dat ik liever een 9 tot 5 baan wilde. Na mijn stage wist ik zeker dat ik dat niet wilde en ben ik fulltime gaan werken bij The Meatclub. Wat mij het gelukkigst maakt? Mensen om mij heen, een praatje kunnen maken en mensen kennis laten maken met de heerlijke producten die wij in huis hebben. Een eigen restaurant is altijd een droom geweest en nu kan ik met heel veel trots zeggen dat dromen dus echt werkelijkheid kunnen worden.

Dit geweldige restaurant kan ik natuurlijk niet in mijn eentje runnen. Dit doe ik met acht andere toppers, die zich graag aan je voorstellen als je bij ons aan tafel zit. Met zijn negenen werken we iedere dag vol passie om ervoor te zorgen dat iedere gast het restaurant verlaat met een heerlijke belevenis.